Despagubiri Accident de munca

Poti sa primesti banii pe loc pentru despagubire, in unele situatii, iar noi preluam tot procesul de recuperare de la Asigurator.

Vezi daca te califici

pentru a primi banii pe loc!


Despagubiri Accident de munca

Poti sa primesti banii pe loc pentru despagubire, in unele situatii, iar noi preluam tot procesul de recuperare de la Asigurator.

Vezi daca te califici

Pentru a primi banii pe loc!


Obtineti despagubiri materiale si morale daca ati fost victima unui accident de munca

Daca ati fost ranit intr-un accident la locul de munca, intelegem prin ce treceti.

Este posibil sa fiti despagubit in cazul unui accident la locul de munca daca ati fost ranit ca rezultat al nerespectarii procedurilor de sanatate si securitate la locul de munca. In unele cazuri, este posibil sa puteti face o cerere chiar daca dumneavoastra ati fost cauza accidentului, de exemplu, daca ranile dumneavoastra s-au inrautatit din cauza unui echipament defect.

De asemenea, este posibil sa puteti face o cerere daca un accident la locul de munca a inrautatit o vatamare sau o afectiune deja existenta.

Cele mai frecvente 6 Tipuri de Accidente de munca

Alunecari, caderi sau cazaturi la acelasi nivel

Manipularea si ridicarea de obiecte

Lovire de obiecte cazute

Caderi de la inaltime

Contact cu masini in miscare

Coliziuni cu obiecte stationare.

Alte riscuri pentru sanatate la locul de munca includ:

Inhalarea gazelor toxice

Surzenie industriala

Leziuni cauzate de efort repetitiv

Daca vreuna dintre acestea va sunt familiare, puteti avea motive pentru a face o cerere de despagubire pentru accident la locul de munca. Avocatii nostri specializati in vatamari la locul de munca au experienta in gestionarea cererilor pentru aceste tipuri de vatamari in mediul de munca.

Ce faceti daca ati suferit un accident de munca?

Dupa ce ati suferit un accident la locul de munca, primul lucru pe care ar trebui sa il faceti este sa cautati ingrijiri medicale. Obtineti prim ajutor de la locul de munca, faceti o programare la medicul de familie sau mergeti direct la Urgente daca situatia o cere.

Este, de asemenea, vital sa raportati ranirea angajatorului dumneavoastra. Daca exista un registru de accidente, asigurati-va ca este inregistrat acolo. Acest lucru poate deveni o proba importanta intr-o cerere de despagubire pentru vatamare la locul de munca.

Puteti, de asemenea, sa faceti fotografii si video ale ranii dupa ce ati suferit accidentul. Avocatul dumneavoastra poate folosi acestea pentru a intari cazul. Ar putea ajuta, de asemenea, sa intocmiti o lista cu simptomele dvs. si cum acestea au afectat viata de zi cu zi. Acest lucru va arata, de asemenea, cat timp a durat recuperarea. S-ar putea sa doriti sa inregistrati toate cheltuielile si pierderile financiare legate de ranirea dumneavoastra. Aceasta va poate ajuta cand doriti sa solicitati restituirea acestor bani.

Adunati declaratiile martorilor. Daca cineva a fost martor la accidentul dumneavoastra la locul de munca, ar putea ajuta la consolidarea cazului dvs. prin furnizarea unei declaratii.

Daca observati ceva in locul de munca care ar putea reprezenta o amenintare pentru siguranta dvs. sau a colegilor dumneavoastra, ar trebui sa raportati imediat acest aspect managerului dumneavoastra. Daca acestia nu iau masuri, asigurati-va ca inregistrati faptul ca ati semnalat problema. Acest lucru ar putea, de asemenea, sa faca parte din cazul dumneavoastra in cazul in care decideti sa faceti o cerere de despagubire pentru accident la locul de munca.

Toate aceste lucruri vor face parte din dosarul pe care avocatii nostri il vor construi pentru obtinerea despagubirii la care aveti dreptul!

Preluam noi responsabilitatea procesului

O echipa mixta de specialisti si experti in drept civil cu care colaboram este pregatita sa-ti preia procesul, ca sa echilibram sansele si sa eliminam abuzurile. In experienta pe diverse spete impreuna cu colaboratorii nostri ne-am intalnit cu foarte multe situatii, in care am reusit deja sa solutionam majoritatea cazurilor.

Suntem pregatiti sa ducem lupta in locul tau.

Contacteaza-ne pentru a gasi impreuna solutia cea mai potrivita, iar tu vei primi banii pe loc.

Vezi daca te califici

Pentru a primi banii pe loc!

Blog

De ce sa apelezi la un avocat pentru a obtine despagubiri in urma unui accident rutier?